banner78
banner25

Pekcanlı "ben bazı yerlere tırnaklarımla geldim!"

2 yıl önce CHP il Başkanlığı görevini alan ve bugüne kadar bu görevini başarıl bir şekilde yürüten İl Başkanı Fevzi Pekcanlı 6 Ocak 2018 günü yapılacak olan İl Kongresinde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında adaylığını açıklayan ve partililerle buluşan İl Başkanı Pekcanlı göreve geldiği günlerde yaşının genç olması sebebiyle eleştirildiğini ve tecrübesiz olarak nitelendirildiğini belirterek “2 yıl içinde ben tecrübe kazandım.Bu tecrübemi partime aktaracağım”şeklinde konuştu.

Adaylık açıklamasını partililere aktaran Pekcanlı hazırladığı konuşma metininde “2019 yolunda biz CHP'lilere büyük görev düşüyor. Gün, dayanışma ve birlik günüdür. 2019 süreci demokrasiden yana olanlarla otoriteden yana olanlar arasında geçecektir. Amacımız demokrasiden yana olanlarla o paydada buluşmaktır. Ben Fevzi Pekcan'lı olarak Edirne'den iktidar yürüyüşe katkı vermek için Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanlığına adayım. Ekibimle birlikte görev sürecimizde örgütümüzü ve üyelerimizi yakından tanıma fırsatı bulduk. Onlardan alacağımız güçle, görev bize verildiğinde önemli işler başaracağımıza olan inancım tam. Delegelerimizden destek bekliyorum”şeklinde konuştu.

Öte yandan gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Pekcanlı seçim sonrası parti içinde küskünlük yaşanmaması içinde “İl Başkanlığı’nın bir ağırlığı var.Herkes il başkanına ne kadar saygı gösterirse il başkanıda o kadar saygı gösterecektir.Ben bu partide 7 yıl il gençlik kolu başkanlığı yaptım.Ben bazı yerlere tırnaklarımla geldim.İki dönem il yönetiminde bulundum.1 dönem şu anki il başkanlığı görevinde bulundum.ben süreci nasıl işleteceğimi de iyi biliyorum.Kendime de güveniyorum.Yeter ki herkes örgütünde seçilmiş kişilere saygıda bulunsun.Bu örgütünde başı olarak ta bana da saygıda bulunsun.

Toplantıya çok sayıda ilçe başkanı,Belediye Başkanı ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30