banner137
banner25

Kongre'de önemli mesajlar verilecek!
AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, ''Bu kongrede, AK Parti'yi 2014 seçimlerine götürecek kadrolarını oluşturacağız'' dedi.
Kahve, 25 Mart 2012 tarihinde yapılacak olan il kongresi öncesi Lalapaşa Belediye Başkanı Ali Osman Uzman ve partisinin Lalapaşa İlçe Başkanı İrfan Cezayirli'yi ziyaret etti, delegelerle ve esnafla görüştü.
Müjdat Kahve, ziyaretler ve görüşmelerden sonra yaptığı açıklamada, hafta sonu yapılacak il kongresine Lalapaşa halkını davet ettiklerini söyledi.
Pazar günü yapılacak olan genel kurulda Edirne halkına çok ciddi mesajlar vereceklerini ifade eden Kahve, ''Bu kongrede, AK Parti'yi 2014 seçimlerine götürecek kadrolarını oluşturacağız'' dedi.
AK Parti'nin Edirne'de 2014 yerel seçimlerine çok iddialı bir şekilde hazırlandığını vurgulayan Kahve, artık sadece Lalapaşa, Süloğlu gibi küçük ilçelerde değil, Edirne merkez, Keşan, Uzunköprü gibi yerleşim yerlerinde de AK belediyeciliğini göstermek istediklerini kaydetti.
İrfan Cezayir de Müjdat Kahve'ye bu seçimde destek vereceklerini sözlerine ekledi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30