banner137
banner25

Kızılay olarak ihtiyaç sahiplerinin yanındayız!

Kızılay Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çakay yaşanan zorlu süreçte Türk Kızılayı Edirne şubesi olarak vatandaşların yanında olduklarını belirtti.

Her şartta ve her durumda vatandaşın yanında olmak üzere kurulan Türk Kızılayı Edirne Şubesi ihtiyaç sahiplerine cevap verebilmek adına 30 kişilik gönüllü ekibiyle sahada yer alıyor.

Sulu yemek ve gıda kolilerinden oluşan destekle ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduklarını belirten Kızılay Şube Başkanı Kadir Çakay “bizler her zaman vatandaşın yanındayız.Yaptığımız çalışmalar hakkında zaman zaman basın aracılığıyla kamu oyunu bilgilendirmeye çalışıyoruz.Şu an için evlerinden çıkmayacak durumda olan ihtiyaç sahiplerimize gıda kolisi ve sıcak yemek şeklinde desteğimiz var.”diyerek 1 haftada bin 500 aileye yardım yaptıklarını belirtti.

İhtiyaç sahibi vatandaşların kendilerine bildirilmesi durumunda yapılan ilk ön araştırma sonrasında yardıma ihtiyacı olup olmadığının saptandığını belirten Çakay “bizlere telefonla ulaşan ihtiyaç sahibinin en kısa sürede yardımına koşuyoruz.Süreklilik arz eden durumlarda araçlarımızla sıcak yemek ve diğer ihtiyaçları karşılıyoruz.Bu konuda hiçbir sıkıntı söz konusu değil.Hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile daha güçlü bir Kızılay var.Şu anda Genel Başkanımızın talimatıyla her türlü ihtiyaca cevap verebilecek güç ve kapasitedeyiz”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30