banner78
banner25

Kalender yaşamını yitirdi!

Edirne’de birçok kedi ve köpeğin bakımını üstlenen Edirne Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği başkanı olan Nurhan Demirci Kalender evinde ölü bulundu.

Karanfioğlu caddesi üzerinde bulunan bahçeli evde yaşayan Kalender’in ölüm nedeninin kalp krizi olduğu ifade edilirken olayla ilgili araştırma ve soruşturmanın polis tarafından yapıldığı öğrenildi.Komşuları tarafından evinde bulunan ve olayın polise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında Kalender’in ölümünde şüphe uyandıracak bir durum olmadığı ifade edildi.

Uzun bir süre önce oturduğu apartman dairesini satarak Karanfiloğlu caddesi üzerinde bulunan bahçeli evi satın alan ve burada kedi ve köpeklere evinde umut olan Kalender’in ölümü yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30