banner137
banner25

İlk doz aşısı sonrasında korona oldu!

Edirne İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Mevlüde Baş 56 gündür tedavi gördüğü Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi’nden bugün taburcu oldu.

Yakalandığı korona virüs hastalığı nedeniyle yaşadığı zorlu yoğun bakım sürecini anlatan Mevlüde Baş “yaşayan ölülerin arasında olmak”olarak nitelendirdiği anlarını gazetecilerle paylaşarak “zorlu bir yaşam mücadelesi verdim”dedi.

Hastane çıkışında partilileri tarafından çiçeklerle karşılanan Baş; ilk doz aşısını olduktan sonra korona virüs belirtileri ile karşı karşıya kaldığını ve ilk etapta aşı etkisi olarak yorumladığı belirtilerin sonrasında yapılan kontrollerde pozitif çıkması ile virüse yakalandığını anladığını belirtti.

Aşılamanın hızlı yapılmasına rağmen virüsün etkin olduğunu ve dikkatli olunması gerektiğini belirten Baş; “21 gün yoğun bakımda kaldım. Bu sürede yaşayan ölülerin arasında olmak hem insanı psikolojik açıdan hem de nasıl bir ortamda yaşadığımızdan çok etkilendim. Hayat gerçekten çok güzel.İnsanların bu dönemde çok saygılı olması lazım. Aşıların çok hızlı yapılmasına rağmen bu Kovid’in kime ne yapacağı belli değil”diyerek kendisine çok şey yaptığını ve azmi sayesinde üzerinden atmayı başardığını söyledi.

Hastalığa yakalanma sürecini anlatan Mevlüde Baş “ Ben ilk Biontech aşımı oldum gayet sağlıklıydım.Ancak ertesi gün bende ufak belirtiler başladı. Yan etki dedik ve ben 5 gün evde hatalı bir bekleyiş yaptım. Hastaneye geldim, doktorların söylediğine bakılırsa aşıdan önce virüsü kapmışım. Üzerine de aşı olunca durum bu hale geldi. Hastaneye gelmemle birlikte hastalığım hızlı bir şekilde ilerledi. Bütün ciğerlerim büzüşmüş, bütün gözeneklere kovid diz çöküyor ve o gözeneklerin açılması da vücudun sağlıklı, doktorlarım azimli, benim de mücadele etmemle alakalı diye düşünüyorum”dedi.

Yaşadığı bu zorlu süreçte en çok çalışmayı ve siyaset yapmayı özlediğini belirten İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Mevlüde Baş, “bundan sonra daha iyisini daha düzgününü yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Hiçbir zaman siyasi konuda da vicdanla cüzdan arasında sıkışmayacak gururlu bir Türk kadınıyım”şeklinde konuştu.

Karşılamaya gelenler arasında bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Demir de hastane çıkışı Mevlüde Baş’a bir buket çiçek vererek geçmiş olsun dileklerini iletti ve “çok zorlu bir mücadeleden sonra aramıza döndü. 56 gündür tedavi görüyor, her zaman haber aldık. Başta Sağlık İl Müdürlüğüne, hastane personeline çok teşekkür ediyorum. Tekrar geçmiş olsun diyorum”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30