banner137
banner25

İba’dan Tıp Bayramı Kutlaması
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
Dünyada tıp alanında her geçen gün başarılı çalışmalara imza atan Türk hekimlerinin ülkemiz ve insanlık adına gurur verdiğini belirten Başkanı Belgin İba; " İnsanlık mazisi kadar eski tarihe sahip olan tıp, insan hayatı sürdüğü müddetçe gelişmeye devam edecektir. Ülkemizin sağlık hizmetleri açısından gelişmesi de devamlı olarak artmaktadır. Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması, hepimizin ortak amacıdır.” İfadelerini kullandı.
Hastalarına şifa ile dokunarak çok kutsal bir görevi yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının gösterdikleri gayretin öneminin büyük olduğunu ifade eden AK Parti Edine İl Başkanı Belgin İba; "Ülkemizde ve ülke dışında görev yapan sağlık çalışanlarımız, kara gün dostu ifadesinin vücut bulduğu bir mesleğe sahiptir. Değerli doktorlarımız, insan sağlığına şifa ile dokunarak hayati bir mesleği icra etmektedir. Bütün sağlık çalışanlarımız takdirin en iyisine layıktır. Bu nedenle sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum." dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30