banner137
banner25

İba, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İba mesajında, şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren tüm annelerin gününü kutladı.

Annelerin çocuklarına sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı, paylaşmayı ve hoşgörüyü öğrettiğini ifade eden İba, annelerin ülkenin mutluluğu ve huzuru tesis etmede en büyük güçleri olduğunu vurguladı.

Türklerin inanç ve kültüründe anneliğin kutsal bir vazife olduğuna dikkati çeken İba, mesajında şunları kaydetti:

"Dünyaya geldiğimiz gün sıkıca tuttuğu elimizi bir daha hiç bırakmayan, elini evlatlarının üzerinden çekmeyen annelerimiz bizlere vazgeçmemeyi, ihtiyacı olana el uzatmayı, paylaşmayı öğretendir. Hayatlarımıza anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle bizlere yol gösteren, bireylerin ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde yaşamsal bir kılavuz görevi üstlenen annelerimiz geleceğin güçlü Türkiye'sine yön verecek olan nesillerin yetiştirilmesinde de büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, emsalsiz ve sınırsız sevgisi ve sabrıyla doğumdan ölüme kadar geçen sürede karşılık beklemeden fedakarca evlatları üzerinde ilgisini sürdüren annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arda 4 yıl önce

Tesekkurler

banner30