banner137
banner25

Hastane yönetimine bayan eli!

1.Murat Devlet Hastanesi idari kadrosunda bazı değişiklikler yaşandı.

Edinilen bilgiye göre İl Sağlık Müdürlüğü’nde yaşanan değişiklik sonrasında alt kadrolarda da yavaş yavaş bir takım değişikliklerin başladığı,bu değişikliğin ilk olarak Hastane idari kadrosu ile başladığı belirtildi.

1.Murat Devlet Hastanesi başhekimliği görevini başarı ile yürüten ve hekimlik vasfının yanında insani değerleri ön planda tutarak,en iyi hizmeti verme gayreti içinde çalışan Dr.Mustafa Talha Sütçü’nün Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne atamasının yapıldığı,başhekimlik görevine ise bir dönem Devle hastanesi eski başhekimi olarak görev yapan Deri ve Zührevi Hastalıklar uzmanı Uzm.Dr.Gülsevin Şimşek’in atandığı belirtildi.

2009 -2012 yılları arasında Edirne Devlet Hastanesi’nde başarılı bir şekilde idarecilik yapan ve hastanenin hak ettiği yerlere gelmesi için çaba sarf ettiği açıkça bilinen Gülsevin Şimşek’in yeni dönemde yeni ekip ile beraber başarılı işlere imza atacağı ve hastanenin hastaya hizmet anlamında en iyiyi verme gayreti içinde olması bekleniyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30