banner78
banner25

GÜRKAN, TIP BAYRAMINI KUTLADI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “İçinde bulunduğumuz ortamda, sağlıklı bir toplum olabilme adına sağlık hizmetlerini sunarken büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışan, hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şunlara yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün beni Türk hekimlerine emanet edin ifadesinde bulunduğu hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunmasında ve bu hakkın kullanılmasında gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretleri, her türlü övgünün üzerindedir. Sağlıklı bir hayat, mutlu ve huzurlu bir toplum olmanın temel şartlarından birisidir. Bu anlamda hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza büyük görevler düşmekte olup hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın bu bilinçle hizmet ettiği ve hizmet etmeye devam edeceğine inancım sonsuzdur. Son günlerde hızla yayılan ve tüm dünyayı tehdit eden koronavirüsü tehdidinde sizleri çok zor ama toplum sağlığı için de bir o kadar önemli görevler beklemektedir. Hiç kuşkusuz ki bugünlerde sizlerin sağlığını da koruyacak önemli tedbirler alınmalı, her hangi bir ihmale yer verilmemelidir. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin her köşesinde, İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayretle çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum”

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30