banner137
banner25

Gürkan
CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, ''Polis Teşkilatı, şan ve şeref ile yazdığı mazisini, yasalardan aldığı güç ve milletimizden aldığı destek ile pekiştirerek huzur ve güvenliğimizi korumayı başarmıştır'' dedi.
Gürkan, Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, polis teşkilatının bugüne kadarki başarılarını insan odaklı hizmet anlayışını benimseyerek, çağın gereklerine uygun teknolojiyle donatarak sağladığını belirtti.
Tüm polis teşkilatının gününü kutladığını ifade eden Gürkan, mesajında ''Polis Teşkilatı, şan ve şeref ile yazdığı mazisini, yasalardan aldığı güç ve milletimizden aldığı destek ile pekiştirerek huzur ve güvenliğimizi korumayı başarmıştır'' ifadelerine yer verdi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30