banner78
banner25

Gürkan “komplo kuranlar o komploların altında kalacaklar!”

Türkiye’nin yerel idarecilerini belirleyeceği 31 Mart Yerel seçimlerinde CHP’nin Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan İlhami Ertem Lisesi bin 258 numaralı sandıkta eşi ve oğlu ile birlikte oy’unu kullandı.

340 seçmeni bulunan bin 258 numaralı sandığa eşi ve oğlu ile birlikte gelen Gürkan oy kullanımı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.Gürkan “Bugün tüm yurtta vatandaşlar oylarını kullanıyorlar.Özgür bir biçimde, demokratik bir biçimde, insan haklarına saygılı, hiçbir şaibeye yer olmayacak bir seçim olmasını diliyoruz.Elbette Edirne’mize,ülkemize uğurlu olmasını diliyorum. Bugün uzun bir kampanyanın ardından herkes kampanyasını bitirdi ve artık siyasetçilerin söyleyeceği söz yok son sözü vatandaş söyleyecek. Biz de sandıktan ne çıkarsa demokratik bir şekilde o sonuca eyvallah diyeceğiz.Başımızın üstünde yeri var vatandaşımızın söylediğin, istediğinin diyeceğiz ve bu sonuca göre hareket edeceğiz.Edirne halkının bir aydır bütün adaylarla ilgili görüşü ortada.Bu gün de sandıktan en doğru kararı en doğru kararı ve sonucu vereceklerine inanıyoruz.”dedi.

Kampanyanın son günlerde sertleştiğine dikkat çeken Gürkan “özellikle son günlerde kumpaslar,iftiralar,yakıştırmalar, çirkinlikler yaşandı.Elbette bundan sonrası için gereği neyse yapılacaktır.Hiç kimse merak etmesin!Çamur at izi kalsın mantığıyla hareket edenlerin bu topraklarda bu ülkede yaşamaması lazım.Bu çirkinlikler,bu çirkin insanlar kumpasçılar,iftiracılar bu şehre yakışmıyor. Bunda çok kararlıyız.Kararlı olduğumuzu da herkes görecek”ifadelerini kullandı.

Seçim süresi boyunca vatandaşları rahatsız ettiklerini,araç konvoylarıyla veya ses sistemleri ile rahatsızlık verdiklerini bildiklerini ve vatandaşlardan özür dilediklerini belirten Gürkan “bu kampanya boyunca Edirnelilerin sabrı ve hoşgörüsü için verdiğimiz rahatsızlıklar için yaptığımız gürültüler için hepsinden af diliyoruz.Bizi bağışlasınlar ama başka türlü de kampanya olmuyor.Bizim usulümüz böyle”dedi.

Kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Gürkan “Biz bu vatan için her şeyi göze almış insanlarız bu vatan için fedakarlık gerekirse fedakarlık,can gerekirse can verecek insanlarız. Ondan hiç kimsenin kaygısı,kuşkusu olmasın. Recep Gürkan geçmişi ile çevresi ile ailesi ile arkadaşları ile eşi ile dostuyla herkes tarafından tanınır,bilinir.Bize komplo kuranlar, kurmaya çalışanlar demiyorum komplo kuranlar bu komploların altında kalacak. Bunu hep beraber göreceğiz.Bugüne kadar tehditcilere, şantaj yapanlara pabuç bırakmadık.Ama herkes çok iyi biliyor, hep alnım açık başım dik yürüdüm.Hep insanların gözlerin içine bakarak konuştum”dedi.

Açıklamanın ardından Recep Gürkan ve eşi Esra Çevik Gürkan ile ilk defa oy kullanacak olan oğlu Yiğit Gürkan bin 258 nolu sandıkta oy kullandılar.Oy kullanımı sonrasında gazetecilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Gürkan seçimlerin vatana millete hayırlı olmasını diledi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30