banner137
banner25

Gürkan "gün Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir dediği gündür!"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gürkan, mesajında, Edirne'de yaşayan vatandaşların ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Bu yıl milli egemenliğin 100. yıl dönümünü de kutlayacaklarını ifade eden Gürkan, mesajında şunları kaydetti:

"Bundan tam 100 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 'Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir' dediği günün yıl dönümü. 23 Nisan TBMM'nin, yani egemenliğin bizatihi kullanıldığı yerin, açılışının yıl dönümü. Cumhuriyetin kuruluşuna giden ilk taşların döşendiği gün. Ve o büyük insanın, o dehanın, o liderin dünyada bütün çocuklardan önce Türk çocuklarına armağan ettiği, Çocuk Bayramı'nın yıl dönümü.

Milli Egemenliğin 100. yılını kutladığımız bugünde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk çocuklarıyla beraber bütün dünya çocuklarına armağan ettiği bugünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun. El ele, el birliğiyle nice 100 yıllara. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti var olsun Mustafa Kemal Atatürk ve fikirleri. Ne mutlu Türküm diyene."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30