banner137
banner25

Güreşçilere hep destek tam destek!
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, güreşçilere desteklerinin bugün olduğu gibi yarın da devam edeceğini bildirdi.
Antalya'da yapılan yağlı güreşlerden başarıyla dönen Edirne Belediyesi güreşçilerini kutlayan Sedefçi açıklamasında, Asil Çelik'in küçük orta küçük boyda ikinci, Nedim Anıl Gider'in deste büyük boyda üçüncü, büyük orta büyük boy kategorisinde birinci olduğunu belirtti.
Kırkpınar'ın ana vatanı Edirne'de güreşe ve güreşçiye verdikleri değerin katlanarak artacağını ifade eden Sedefçi, şunları kaydetti:
''Edirne Belediyesi Güreş Kulübü, katıldıkları tüm güreş alanlarında başarılı sonuçlar elde ederek, belediyemizin ve Edirnemiz'in adını duyuruyorlar. Bizlerde onların bu başarılarında gururlanıyoruz. Güreşçilerimize desteklerimiz bugün olduğu gibi yarında devam edecektir. Belediyemizi temsilen güreşen tüm güreşçilerimizi kutluyorum.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30