banner137
banner25

Genel Başkan Kılıçdaroğlu 8 Mart günü Edirne'de!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 8 Mart Dünya kadınlar günü programı nedeni ile Edirne’ye geliyor.

Edinilen bilgiye göre Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 12 Mart günü Edirne programının olduğu ancak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, Belediye Meclis listesi sıralamasında ilk beş sırayı, İl Genel Meclisi sıralamasında ise ilk sırayı bayan adaylara vermesinin Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun rotasını Edirne’ye çevirmesine neden olduğu belirtildi.

8 Mart 2019 Cuma günü saat 11:00’da Edirne Ticaret ve Sanayi Odası büyük salonun da “kadın buluşması” gerçekleştirecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Edirne temaslarını gün boyu sürdürmesi beklenirken bir fabrikada kadınlarla bir araya gelerek yemöek yiyeceği ve 12 Mart 2019 günü’de değişiklik olmaması durumunda Edirne’ye seçim çalışmaları için yeniden gelebileceği ifade ediliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30