banner78
banner25

Garajı da kaçak!

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine bir süre önce getirilen Dr.Rızvan Orhan’ın ikamet ettiği evin garajının kaçak olduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Çağla sitelerinde ikamet eden Başhekim Rızvan Orhan’ın site ortak alanı olarak kullanılması gereken alanı şahsi mercedes marka aracını çekmek adına kapattığı ve üzerine garaj yaptığı belirlendi.Aracına düşkün olduğu belirtilen Orhan'ın neden imar işlerinden izin almadığı ise merak konusu oldu.

Site sakinleri arasında zaman zaman gerginliklere neden olan konunun Belediye İmar İşleri Müdürlüğü tarafından da bilindiği ancak işlem yapılmadığı ifade edildi.

32 villanın bulunduğu sitede konut sakinleri,ortak alan olarak kullanılması gereken alana garaj yapılması tamamen keyfi uygulama ve kanunsuz diyen sakinler “bizlerinde arabaları var.Ancak biz araçlarımızı yola çekiyoruz.Aracına garaj yaptığı yer site ortak kullanım alanı ve belediye bu konuda neden işlem yapmıyor anlamış değiliz”dediler.

Evin bahçesi ve site ortak kullanım alanında bulunan garaj üstü kapalı,sabit yapı olduğu gibi etrafı  cam ve kapısı bulunan bir yapıdan oluşuyor.Öte yandanda komşuların havuza geçişine engel olacak bir şekilde inşa edilmiş durumda.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 7 yıl önce

Kendini akıllı sanan bir beyefendicik.

banner30