banner78
banner25

ETSO'nun kaderi üyelerin ellerinde!

3 bin 378 üyesi bulunan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi seçimleri için bugün sandık başına gitti.

16 meslek grubu için oluşturulan sandıklarda oy kullanma işlemi sabah saat 09:00 itibari ile başladı.Faal olarak 2 bin 561 üyesi bulunan ve bin 934 üyenin sandık başına gittiği seçimlerde meslek gruplarından çıkacak olan adaylar haftaya yapılacak olan yönetim kurulu başkanlığı seçimleri için yeniden sandık başına gidecek.16 sandıktan 41 Meclis üyesinin belirleneceği seçimlerde katılımın yoğun olması seçime olan ilgiyi gösterdi.

4 yıldan buyana başarılı bir grafik çizen Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt yaptığı açıklamada 4 yılın sonuna geldiklerini ve yeni bir döneme başladıklarını ifade ederek “seçimlerimiz yeni bir dönemin başlangıcı olacak.Bugün yaklaşık 2 bin kişi oy kullanacak.2 bin kişinin seçtiği meslek komite üyeleri önümüzdeki hafta ise meclisi ve meclis başkanını belirleyecek.Seçimler ilimize ve ülkemize hayırlı olsun”dedi.

11 kişiden oluşan yönetimin belirleneceği seçimler ise haftaya Çarşamba günü yapılacak.

Seçimlerde oy kullanacak olan üyelerin bazıları ise rahatsızlıkları olmasına rağmen seçimlere iştirak etti.Tekerlekli sandalye ile gelen bir üye oyunu kullanmak için grubundan bulunan üyelerin yardımı ile sandık başına çıkartıldı.

Gruplardan üyelerin oyları ile çıkmak isteyen çok ayıda aday ise üyelerinden destek istedi.

Üyeler için hazırlatılan mangal partisi ise ortalığı kör duman yaptı.Dış kısma kurulan mangal rüzgarın etkisi ile kapalı alana girince üyeler adeta duman altı oldu.Bazı üyelerin bu duruma sinirlendiği gözenirken bazılarının da köfte almak için sırada uzun süre beklediği görüldü.

3 bin 378 üyesi olan ETSO’da 817 üyenin aidat ödemediği için aktif durumda olmadığı ve bunlardan 2 bin 561’inin aktif olduğu ancak bin 934 üyenin oy kullanabileceği İlçe Seçim Kurulunca kabul gördü.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30