banner137
banner25

ETB üyeleri iftarda buluştu!

Edirne Ticaret Borsası, iftar programı düzenledi. Meriç Nehri kenarındaki bir restoranda Edirne Ticaret Borsası tarafından düzenlenen iftar programı, kentin iş dünyası temsilcileri ile il protokolünü buluşturdu.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, iftarın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, geleneksel olarak her yıl verdikleri iftarda, üyeleriyle bir araya geldiklerini belirterek, "Çok yoğun bir katılım var ve bu bizleri sevindiriyor. Bildiğiniz gibi ramazan ayı maneviyat atmosferinin yoğunlaştığı bir ortam. Biz de burada üyelerimizle ve misafirlerimizle bir arada olmanın keyfini yaşadık. Allah nicelerini yapmayı nasip etsin." dedi.İftara, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, AK Parti İl Başkanı Nesim İba, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fedai Canım, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Emre Alp, AK Parti Edirne milletvekili adayları Fatma Aksal, İlyas Akmeşe de katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30