banner137
banner25

Emeğin fotoğrafı!

Edirne’de son bir haftadır yağan yoğun yağmura rağmen işine dört elle sarılan temizlik işçilerinin bazıları vatandaşların takdirini topladı.Edirne Belediyesi ekiplerinin görev bölümü yaparak su baskını yaşanan veya çöken yolların bakım ve onarıma yönelmesi sonrasında temizlik işçileri de cadde ve sokaklarda üzerlerine düşen vazifeyi yapıyorlar.

Caddelerde biriken yağmur suyundan dolayı bir çok işçi kaytarma yolunu seçerken Saraçlar caddesinde bulunan bir temzilik işçisinin yağan yoğun yağmura rağmen yerde bulunan çöpleri süpürmesi büyük takdir topladı.

Vatandaşların dönerek “helal olsun”dedikleri genç temizlik işçisinin yağmura rağmen yerde bulunan çöp ve kağıt parçalarını toplama gayreti takdir edildi.Yağmura aldırış etmeden üzeri ıslanmasına rağmen ekmeğinin peşinde olan ve süpürgesini sallayarak temizlik yapan işçinin işine olan saygısı ve vatandaşın işçiye ve emeğe olan saygısı da bu fotoğraf karesi ile anlatıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30