banner78
banner25

Elektrikli battaniye yangına neden oldu!

Kaleiçi semti Mithatpaşa mahallesinde bulunan iki katlı bir evde çıkan yangın maddi hasara neden oldu.

Gazeteci Mehmet Karagöz sokak üzeri No 19’da bulunan Celal Bozkurt isimli vatandaşın kaldığı iki katlı (İspiroğlu apartmanı) ikametgahtaki yangına açık unutulan elektrikli battaniye’nin neden olduğu anlaşıldı.

İstiklal ilkokulu karşısında bulunan binada başlayan yangın komşular tarafından fark edildi.Evden dumanların çıktığını gören komşuların İtfaiye’ye haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler ilk müdahaleyi yaptı ve içeride yaşayan olup olmadığını kontrol etti.Alevlerin büyümeden önlendiği yangın sırasında evde ikamet eden ve yangın esnasında olayı çarşıda bulunan iş yerindeyken öğrenen Celal Bozkurt kısa sürede gelerek olayın şaşkınlığı ile unuttuğunu iddia ettiği elektrikli battaniyenin fişini çekmek için eve girmek istedi.Ekiplerin durumu anlatması ile rahatlayan ev sahibi çaresiz bir şekilde yangına yapılan müdahaleyi seyretti.

Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangında Celal Bozkurt’un kiracı olduğu ve yalnız yaşadığı öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30