banner137
banner25

Edirne Valisi merkeze!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan kararlara göre, 9'u kaymakamlık görevlerinden olmak üzere 20 il için yeni valilerin atamaları gerçekleştirildi. Diğer 18 ilden 17'sine başka illerden valiler atandı, birine ise merkez valiliği görevinden atama yapıldı. Valisi değişen 39 ilden 13'ü büyükşehir statüsündekilerden oluşuyor. 


Ayrıca, 21 ilin valileri Mülkiye Başmüfettişi olarak görevlendirildi. Bir kadın vali İçişleri Bakanlığı emrine alındı, bir ile de yeni kadın vali atandı.

01.06.2016 tarihinde Edirne'ye atanan ve 2 yıl süre ile Edirne'de görev yapan Vali Özdemir Ankara mereze alınarak başmüfettiş oldu.

Edirne valisinin yerine ise İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürü Ekrem Canalp atandı.

08.10.1971 tarihinde Bolu'nun Gerede ilçesinde doğan Canalp İlköğretimini Aşağı Düğer Köyü’nde, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne başladı.1996 yılında mezun oldu. 
1996'da Mülki İdare Amirliği mesleğine Muğla Kaymakam Adayı olarak başladı. 
Düzce’de Kaymakam refikliği, Afyon Sincanlı’da vekalet stajlarını yaptı. 
Yurt dışı stajını İngiltere’de yaptı. 
Ocak 2000’de Koyulhisar Kaymakamı olarak Sivas İline atandı.
Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü 
Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı 
Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Canalp Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile ilk görevi olan Edirne Valiliğine atanmış oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30