banner78
banner25

Düzensiz göçmenler yine Edirne’ye geliyor!

Son günlerde sayıları ciddi manada artan ve Edirne sokaklarında adeta cirit atan düzensiz göçmenler Edirne Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından tek tek toplanıyor.

İstanbul’da “Avrupa Birliği göçmen kabul etmeye başladı.Edirne’de gümrük kapıları açıldı”şeklinde çıkartılan dedikodu sonrasında yüzlerce göçmen Edirne’ye akın etmeye başladı.Daha önceki yıllarda yaşanan aynı görüntülerin yaşanmaya başlayacağı ihtimali üzerine Edirne Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şehrin giriş noktaları başta olmak üzere düzensiz göçmenlerin yoğun bulunduğu cadde sokaklarda uygulama yaparak toplamaya başladılar.

İstanbul’dan otobüs veya özel araçlarla gelen düzensiz göçmenler Otogar,TEM otoyol gişeler mevkii ve diğer noktalarda polis ve jandarma tarafından tek tek alınıyorlar.Alınan göçmenlerin Göç İdaresi Geri Gönderme merkezinde toplandığı ancak ilerleyen saatlerde gelişin yoğun olacağı ihtimaline karşın ise Sarayiçi mevkiinde kurulacak çadır alanında toplama merkezi kurulması bekleniyor.

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt gelen göçmenlerin görülmeleri durumunda alınması talimatını verirken,polis ekipleri her noktada adeta göçmen avı başlattı.Şu ana kadar toplanan göçmen sayısının 200’e ulaştığı bilgisi verilirken,bunların İran,Afgan ve Pakitsan uyruklu oldukları belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30