banner78
banner25

Düzensiz göçmenler tek tek toplanıyor!

 Edirne'de polis, jandarma ve hudut askerlerince 4 günde bin 955 düzensiz göçmen yakalandı. 

"Sınırlardan geçişlerine izin verileceği" söylentisine inanarak perşembe gecesinden itibaren Edirne'ye gelen düzensiz göçmenler emniyet birimlerince yakalandı.

Polis ve jandarma kent girişleri, sınır köylerine giden yollar, otogar, tren garı ve otobanda sivil, resmi devriyeler oluşturdu. 

Uçangözler (Drone) aracılığıyla yollar havadan gözlenirken, güvenlik güçleri şu ana kadar düzensiz göçmenlerin topluca hareket etmelerini önledi.

Perşembeden bu yana, polis ve jandarma "Umut yürüyüşü" kapsamında Edirne'ye gelen bin 100, hudut askerleri ise sınırda 855 düzensiz göçmeni yakaladı.

Öte yandan öğlen saatlerinde bir gurubun Kaleiçi semti ile Tunca nehri kenarında saklandığı ihbarını alan ekipler bölgede geniş çaplı arama başlattılar.Aramalarda Kaleiçi semti ile Tunca nehri kenarında çok sayıda mülteci yakalandı.Bazı mültecilerin Almanya Başbakanı Merkel'e ait resimleri ellerinde alarak slogan almaları dikat çekti.Polise direnen ve karşı koyan bazı göçmenler ise güçlükle engelenebildi.

Yakalanan bin 955 düzensiz göçmen İl Göç İdaresine teslim edildi.

İl Göç İdaresi personeli de 24 saat esasıyla görevini sürdürerek, düzensiz göçmenlerin barınmalarını, ihtiyaçlarını ve gerektiği hallerde başka merkezlere sevkini düzenlemeye çalışıyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30