banner78
banner25

Dengeleri alt üst edebilir!

Yaklaşan yerel seçimlerde partiler adaylarını bir bir açıklarken açıklanmayan il ve ilçelerde sürpriz isim beklentileri de giderek artıyor.Edirne merkezde adayların isimleri netlik kazanmazken merkez ilçelerin bazılarında,özellikle Keşan’da da açıklanmayan isimler akıllarda soru işaretleri oluşturmaya başladı.

Keşan Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Mustafa Helvacıoğlu ismine kesin gözüyle bakılırken,mevcut Belediye başkanlığı görevini başarı ile yürüten CHP’li Mehmet Özcan ise yeniden aday gösterileceği kuvvet ve muhtemel gibi görünüyor.

Seçimlerin iki isim arasında bıçak sırtı şeklinde geçeceği yorumları güçlenirken ortaya atılan bir iddia Keşan’da tüm dengelerin alt üst olmasına neden oldu.Ak Parti il ve merkez ilçe teşkilatı tarafından dışlandığı bilinen ancak Ankara’da hatırı sayılır bir yeri bulunan Hüseyin Yıldırım isminin Keşan’dan bağımsız aday olarak yarışa gireceği iddiası bir anda gündeme bomba gibi düştü.Ak parti’nin adayı Mustafa Helvacıoğlu’ndan oy çalabileceği,bununda Ak parti oylarını böleceği yönünde görüşlerin ağırlık kazandığı Keşan’da Hüseyin Yıldırım’ın şimdilik sessizliğini bu yönde koruduğu öğrenildi.Özellikle Keşan Merkez ilçe başkanlığı için iddiası bulunan ancak bazı kesimler tarafından partiden uzak tutulmaya çalışılan bu ismin önümüzdeki günlerde ne yapacağı merak konusu?

2016 yılında yapılan İlçe Başkanlığı kongresinde AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’na aday olan ancak adaylığı geçerli sayılmayan, daha sonrasında da 24 Haziran seçimlerinde Edirne’den Milletvekili Aday Adayı olan Hüseyin Yıldırım, kısa bir süre önce AK Parti’deki siyasetine ara verdiğini açıklamıştı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30