banner78
banner25

Değirmendereli “polis haftasını kutladı!
CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, ''Ulusumuza herkesin hukuk devletinde yaşadığını hissettiği, aydınlık, huzurlu ve adil bir Türkiye diliyorum'' dedi.
Değirmendereli, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, tüm polislerin günlerini kutladı.
''(Herkesin polisi kendi vicdanıdır) sözünün her gün daha da anlam kazandığı bugünlerde, ulusumuza herkesin hukuk devletinde yaşadığını hissettiği, aydınlık, huzurlu ve adil bir Türkiye diliyorum'' diyen Değirmendereli, şunları kaydetti:
''Hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve demokratik hakların özgürce kullanılmasına ortam sağlamakla yükümlü polis teşkilatının her bir üyesinin, insanlık var olduğundan beri beslenme ve barınmanın yanı sıra en temel ihtiyacımız olan güvenliğin süregelmesine de ön yargısız ve adil olarak önemli katkılar sağlamaya devam edeceğine inanıyorum.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30