banner78
banner25

Davullu zurnalı davet

656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali davul-zurna ekibi, Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı Belediyeye gelişinde karşılayarak çiçek takdim etti.
20 davul, 20 zurna ve bir şeften oluşan ekip, sabah saatlerinde Belediye önünde haftanın başlaması nedeniyle Kırkpınar nağmelerinden oluşan bir gösteri yaptı. Bu arada Belediyeye gelen Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı da karşılayan ekibin şefi Fahrettin Zurnacı, Başkan Gürkan’a çiçek takdim etti.
Belediye Başkanı Recep Gürkan da davul zurna ekibine teşekkür ederek, “Bugün 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivalimiz başlıyor. Festivalin başta Edirne olmak üzere bütün Türk Milleti’ne, yağlı güreşe hayırlı uğurlu olsun. Sizleri de emekleriniz için şimdiden kutluyorum, kolay gelsin” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30