banner78
banner25

Davet bile edilmemişler!

Erdoğan’ın Edirne ziyareti öncesinde hazırlanan protokol listesi kriz yarattı.Edinilen bilgiye göre İl yönetimi tarafından hazırlandığı iddia edilen protokol listesine göre isimleri olmadığı gerekçesi ile bazı kişiler alınmadı.Oluşturulan güvenlik çemberinden vatandaşlar tek tek aranarak içeri alınırken,protokol kapısından g,irecek olanlarda önceden hazırlanan isim listesindeki kayıtlara göre içeri alındı.Kontrol noktasına gelen çok sayıda partili yapılan kontroller sonrasında adı olmadığı gerekçesi ile uzun süre bekletildi.

Cumhurbaşkanlığı özel korumaları tarafından kontrol edilen ve önceden hazırlanan listeye göre eski milletvekili Şemsettin Emir ve Necdet Budak’ın listede adının olmadığı ve içeri güçlükle alındığı ifade edildi.Bulgaristan’dan gelen parti genel başkanları,Yunanistan Batı Trakya eski milletvekili,bazı belediye başkanlarının listede adlarının olmaması ve uzun süre bekletildikten sonra içeri alınması eleştiri konusu oldu.

Partide daha önceki yıllarda veya dönemlerde görev yapan isimleri dahi davet etmediği iddia edilen yönetimin,Cumhurbaşkanı ve Ak parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’n gelmesi sonrasında protokol krizi nedeni ile yaşanan sorunlara şahit olduğu iddia edildi.

Protokol krizinin aşılması sonrasında içeri alınan eski vekil ve konukların durumu aktardıkları ve yaşanan sorundan listeyi hazırlayan il yönetiminin sorumlu olduğu belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30