banner137
banner25

Ciravoğlu
CHP Edirne İl Başkanı Şükrü Ciravoğlu, dogalgaz ve elektriğe yapılan zamma ilişkin ''Hepimizin bütçesi sarsıldı'' dedi.
Ciravoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Nisan'da yapılan zamların ''1 Nisan şakası'' gibi olduğunu belirterek, ekonomiyi kötü yöneten iktidarın bunu vatandaşa yansıttığını öne sürdü.
1 Nisan sabahından itibaren doğalgaz faturalarında yüzde 18.7, elektrik faturalarında da yüzde 9.3 zamlandığını anlatan Ciravoğlu, ''Hepimizin bütçesi sarsıldı. Zamları, iktidarın iradesi dışında oluşan dünyadaki siyasi belirsizliğe bağlı döviz ve petrol fiyatlarındaki yükselişler nedeniyle yapmışlar. O yüzden hak etmediğimiz halde dünyanın yükünü çekiyormuşuz. Bakalım öyle mi-'' ifadesini kullandı.
Civaroğlu, son doğalgaz zammının dünya fiyatlarıyla bir ilgisi olmadığını anlatarak, ''AKP doğalgaza yüzde 18.7 gibi insafsız bir zammı dünya fiyatı düşerken, yapmıştır. Yetmemiş bunu elektrik fiyatlarına da yansıtmıştır'' dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan doğan 12 yıl önce

doğalgazı dışarıdan dövizle alıyoruz. dünya fiyatlarına göre zam olabilir bunu anladık. peki süloğlu barajından ve paşaçayırından alınan suya neden zam yapıldı? millet hangi zammın haklı hangisinin haksız olduğunu görüyor hiç merak etmeyin.

Avatar
hasan doğan 12 yıl önce

ithal edilen bir mala yapılan zammı eleştiriyorsunuz, haklısınız teşekkür ediyoruz. peki yerli malımız olan edirne sınırlarından temin edilen suya yapılan 2 kat zam konusunda düşünceleriniz nelerdir? su zammını da iktidar mı yaptı?

banner30