banner137
banner25

CHP İlçe başkanı 208 oyla Harika Türkay oldu!
CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, bir düğün salonunda düzenlenen, CHP Edirne Merkez İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, bugün güzel bir demokrasi şöleni yaşadıklarını belirtti.
CHP'yi daha iyi bir noktaya taşımak için çalıştıklarını ifade eden Gürkan,''CHP gibi bir örgüt dünyada hiç bir yerde yok. Bundan emin olun. Neredeyse 60 yılı aşkın bir süredir tek başına iktidar olmamasına rağmen, güçlü bir iktidar olmamasına rağmen, ülkeyi yönetememesine rağmen, CHP'liler asla ve asla partilerinden bir gün dahi vazgeçmemişlerdir, vazgeçmeyecektir. Çünkü CHP'nin temelleri sağlamdır. Temelinde, mayasında harcında Ulu Önder Atatürk vardır'' dedi.
Kongrenin yapıldığı salonda genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun posterinin olmamasını da eleştiren Gürkan,''Ben bugün bu salonda Atatürk'ün posterinin yanında genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun da posterinin asılmasını isterdim. İl Başkanımızda burada, umuyorum ki il kongresinde bu eksikliği yaşamayacağız. Çünkü Kemal Kılıçdaroğlu sadece CHP'nin Genel Başkanı değil, önümüzdeki dönemin de Başbakanıdır''dedi.
CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli ise Edirne'nin özel bir kent olduğunu, iktidar partisinin yerel ve genel seçimlerde Edirne'yi almak için çalışacağını ileri sürüdü.
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de CHP'nin gençlere şans tanıması gerektiğini, başarıya ancak gençlere sahip çıkarak ulaşabileceklerini belirtti.
CHP'nin genç seçmenlere ulaşacak, kadınlara ve gençlere ihtiyacı olduğunu anlatan Sedefçi,''Benim Harika hanıma 1 oyum var, başkan olarak ekibine katkılarım var. Harika hanımdan tek bir isteğim var. Eğer seçimi kazanırsa partiye 1000 tane genç üye yapmasını istiyorum. Ben kadınıyla, genciyle hep beraber başarıya ulaşacağımıza inanıyorum''diye konuştu.
Daha sonra Merkez İlçe Başkanlığına aday olan, Harika Türkay, Yunus Saç ve Mustafa Yüksel de birer konuşma yaptı.
Divan başkanlığını CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek'in yaptığı kongredeki seçimlerde, 407 delegeden 208'inin oyunu alan Harika Türkay, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30