banner137
banner25

Ceylan“Madde bağımlılığı ile mücadeleye destek olmalıyız“
Ceylan yaptığı açıklamada, insan sağlığını ciddi şekilde tehdit eden bağımlılık yapıcı madde kullanımının Türkiye'de olduğu gibi Edirne'de de acil çözüm bekleyen sorunlarından biri olduğunu, madde bağımlılığıyla mücadelenin stratejik bir planlama zemininde yürütülmesinin gerektiğini belirtti.
Madde bağımlılığıyla mücadelenin sadece polisiye tedbirlerle olmayacağını ifade eden Ceylan, bu konuda başarıya ulaşmanın en aydınlık yolunun sivil toplum örgütleri ile kurumsal işbirliği olduğunu kaydetti.
Ceylan, bu mücadelede toplumun her kesimine büyük görevler ve sorumluluklar düştüğünü anlatarak, ''Unutulmamalıdır ki bu mücadelede bilgilenmek, birbirimize destek olmak ve yardımlaşmak en etkin mücadele yollarının başında gelmekle birlikte madde bağımlılığı ile mücadeleye destek olmak bir insanlık görevidir'' dedi.
Bu arada Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, madde bağımlılığı konusunda gençleri bilinçlendirmek amacıyla ''Bağımlılık yapıcı maddelere hayır, spora evet'' afişi hazırladı. Hazırlanan afişler kentin belirli noktalarına asılacak.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30