banner78
banner25

Bu gece kazınacak!

Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatıyla bu gece saat 22:00’dan sonra Talatpaşa asfaltı Tugay Karargah binasında önünde bulunan 250 metrelik asfaltın kazıma işlemini yapacak.

Kent içinde bulunan ve ana arter olarak nitelendirilen Talatpaşa asfaltının Tugay binası önündeki Kapıkule gidiş istikameti yaşanan kısmi bozulmalardan dolayı bu gece saat 22:00 itibari ile kazınarak yerine yeni sıcak asfalt atılacak.

Uzun bir süredir trafik ışıklarına yakın bir bölümde meydana gelen bozulmaları fark eden Belediye Başkanı Recep Gürkan araç ve sürücülerin yaşadığı sorunlardan dolayı asfaltın Tunca kafe önünden başlayarak Ziraat bankasına kadar olan tek yönlü bölümünün kazınması talimatını verdi.

Başkan Gürkan “kent içindeki tonajlı araçların trafik ışıklarında yavaşlamak için frene dokunduğunu ve bu noktaya yakın olan bölümdeki asfaltta ciddi bozulmalar yaşandığını fark ettik.Sürüş güvenliği için asfaltın bu gece kazınması ve kısa sürede tamamlanması talimatını verdim.Sabaha kadar Kapıkule istikametine gidiş yönündeki kısım tamamlanmış olacak”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suat Önengüt 5 yıl önce

Başkanım çalışmalarınızı dikkatle izliyor ve sizi tebrik ediyoruz.Kamyon garajından Ofise giden yola ve kavşaktan Tiren yoluna giden kısmada Asfalt tamiri yaptırmanızın uygun olacağı kanaatindeyim,Saygılarımla.

banner30