banner78
banner25

Bir memur daha yaşamına son verdi!

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü personeli olarak Pazarkule sınır kapısında gümrük görevlisi olarak çalışan İlhan C. sabaha karşı evinde yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre İlhan C. Pazarkule sınır kapısında gümrük muhafaza ve muayene memuru olarak görev yapmaktaydı.Yeni atandığı sınır kapısında göreve yeni başlamasına rağmen sağlık nedenlerinden dolayı tayin istediği öğrenilen İlhan C.’nin tayin talebi yerinde bulunmadı ve reddedildi.

Sorunları olduğu ve sıkıntılı günler yaşadığı arkadaşları tarafından bilinen İlhan C. bugün sabaha karşı evinde eşi ve çocuklarınında evde olduğu bir sırada göğsüne sıktığı tek kurşunla evinin banyosunda yaşamına son verdi.

İlhan. C’nin intiharı meslektaşlarını yasa boğdu.Genç ve çalışkan kişiliği ile bilinen İlhan C.’nin Erzurum doğumlu olduğu öğrenildi.

Olay yerinde yapılan inceleme sonrasında İlhan C.nin cenazesi Trakya Üniversitesi Morguna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü biliniyor.

Bilindiği üzere daha önceleride aynı gümrük kapısında görevli bir polis memuruda beylik tabacası ile intihar etmişti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30