banner137
banner25

Belediye bilgilendirmeye devam ediyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsünden Edirne’nin ve Edirnelilerin en az şekilde etkilenmeleri için çeşitli önlemler almaya devam eden Edirne Belediyesi, vatandaşların sosyal mesafelerini korumaları için bankalara, marketlere ve eczanelere ‘Sosyal Mesafe Uyarı Yazıları’ dağıttı.

Edirne Belediyesi Koronavirüsüyle mücadele kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlk gündün bu yana birçok konuda önlemler alan Edirne Belediyesi, vatandaşların en çok ziyaret ettikleri banka, market ve eczanelerde sosyal mesafelerini korumalarını için söz konusu yerlere ‘Sosyal Mesafeni Koru’ yazısının yer aldığı yere yapıştırma uyarı yazıları dağıttı.

Uyarı yazıları Edirne Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından dağıtılırken, ekipler vatandaşları da bu konuda bilgilendirmeye devam ediyor.

Öte yandan Edirne Belediyesi, fırınlarda ve eczanelerde dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.  Ekipler, marketleri de tek tek dolaşarak bilgilendirme yapıyor.  

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30