banner137
banner25

Beko Basketbol Ligi-Olin Edirne: 62 - Erdemirspor: 75
Beko Basketbol Ligi'nde Erdemirspor, deplasmanda Olin Edirne'yi 75-62 yendi.
Karşılaşmaya isabetli atışlarla başlayan ev sahibi ekip, ilk 4 dakikalık bölümde 7-2'lik üstünlük yakaladı. Boyalı alanda Reha ve Stimac ile üst üste sayılar bulan Olin Edirne, ilk periyodun bitimine 1 dakika kala farkı 10 sayıya kadar çıkardı: (23-13). Olin Edirne, ilk periyodu 23-13 önde tamamladı.
İkinci periyot karşılıklı basketlerle başladı. İlerleyen dakikalarda rakibine oranla savunmada ve hücumda daha etkili oyun sergileyen konuk takım, periyodun bitmesine 1 dakika kala, Wesson ve Henderson'nın üst üste attığı basketlerle aradaki farkı 2 sayıya indirdi: (40-38). Kalan bölümde toparlanan Olin Edirne, Videnov'un attığı 3 sayılık basketle çeyreği 43-38 önde geçti.
3. periyoda iki takım da iyi başladı. Karşılıklı basketlerle geçilen periyotta, 25. dakikaya 47-43 Olin Edirne'nin üstünlüğüyle girildi. Tempoyu yükselten konuk takım, çeyreğin bitimine 2 dakika kala oyunda ilk defa öne geçti: (51-52). Kalan dakikalarda da üstünlüğünü koruyan Erdemirspor, son periyoda 55-52 üstün girdi.
Son çeyrekte savunma ve hücumda etkili bir oyun ortaya koyan konuk takım, rakibiyle arasındaki sayı farkını 6'ya çıkardı: (63-57). Boyalı alanda Robinso, Wesson ve Soner ile üst üste basketler bulan kırmızı-beyazlı takım, kalan dakikalarda farkı dahada açarak karşılaşmayı 75-62 kazandı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30