banner137
banner25

Barınma evini ateşe verdi!
Yasa dışı yollardan yurt dışına gitmek isterken yakalanan kaçakların kaldığı geri gönderme merkezinde, Iraklı bir kaçağın, kaldığı koğuştaki yatakları ateşe verdiği iddia edildi.
Alınan bilgiye göre, yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek isterken yakalanan kaçakların tutulduğu Yeniimaret Mahallesi'ndeki Edirne Emniyet Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'nde kalan yaklaşık 500 kaçak, sıcak havadan yararlanmaları için bahçeye çıkarıldı.
Bu sırada Irak uyruklu kaçak, bir eşyasını alma bahanesiyle kaldığı koğuşa gelerek, yatakları tutuşturdu.
Merkezde görevli polislerin haber vermesi üzerine gelen itfaiye kısa sürede yangını büyümeden söndürdü. Sağlık ekipleri de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbiren bahçede tutuldu.
Koğuştaki 12 yatağın zarar gördüğü yangının çıkmasına neden olan Irak uyruklu kaçağın, ifadesinin alınmasının ardından, adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30