banner137
banner25

Balkan Türkleri Federasyonu Başkanlığına Hacıoğlu, yeniden seçildi!.
Balkan Rumeli Göçmenleri Konfederasyonu Genel Başkanı Turhan Gençoğlu, Balkan Türkleri Federasyonu 4. Olağan Genel Kurul Toplantısında, yaptıkları etkin çalışmalar kapsamında Türkiye'nin 36 ilinde örgütlenerek 9 federasyon, 140'ın üzerinde dernekle, Balkanlar'da Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
''Ülkemize göçler devam ettikçe sorunlarımız da mutlaka devam edecektir'' diyen Gençoğlu, ''Ama son yıllarda birçok sorunumuzdan da üstesinden gelmek bizler için gerçekten büyük bir mutluluk kaynağı olmuştur. Sorunlarımızın çözümünde bize desteklerini esirgemeyen başbakanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerine teşekkür ediyorum'' ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde, Balkan Türkleri Federasyonu Başkanlığına yeniden Zülfettin Hacıoğlu getirildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30