banner78
banner25

Bakın kuyruğun sebebi ne?

Her hafta sonu yaşanan TIR kuyruklarında manzara değişmezken bu hafta sonu yaşanan TIR kuyruklarının gümrüksüz akaryakıt istasyonunda satış yapan firmanın sözleşmesinin bitiminden kaynaklı olduğu öğrenildi.

Avrupa'ya çıkmak isteyen tır sürücüleri bu hafta sonu yine uzun kuyruklar oluşturdular.Yaşanan kuyrukların sebebinin ise gümrük sahası içerisinde gümrüksüz akaryakıt satışı yapan firmanın 31.05.2018 Perşembe günü saat 11:45 itibari tanklarında yakıtın bittiği ve 02.06.2018 Cumartesi günü sabah 06:00 itibari ile yeniden akaryakıt verilmeye başlandığı belirtildi.Söz konusu firmanın sözleşme süresinin bittiği ve yeni bir firma ile sözleşme imzalandığı, bu süre zarfında evrakların tamamlanana kadar akaryakıt satış işlemini yapılmadığı ifade edildi.

Yaşanan bu sıkıntılı süre sonrasında Kapıkule Sınır Kapısı'nda 15, Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda ise 13 kilometre Tır kuyruğu oluştu.

Akaryakıt satışının yapılmadığını öğrenen firmalar özellikle gıda ve meyve sebze taşıyan tır araçları ,ise diğer sınır kapılarına yönlendirilerek bekleme yapmalarının önüne geçilmiş oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30