banner137
banner25

Aynı kafede çalışacaklar!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kentte engelli bireylere yönelik hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerin ve ailelerinin çalışacağı Engelsiz Kafe projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Merkezde eğitim gören öğrenciler ve aileleriyle Kent Ormanı'nda kahvaltıda bir araya gelen Başkan Gürkan, Engelsiz Yaşam Merkezi'nde Engelsiz Kafe'yi hizmete açmak için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Engelli bireylerin toplumla iç içe yaşaması için çalıştıklarını ve bu yönde projeler geliştirdiklerini aktaran Gürkan, çocuklarımızın çalışacağı, annelerimizin üreteceği bir kafeyi merkezimizde açacağız. Bunları toplumla paylaşıp doğru rol modelleri göstermek adına hep o felsefemiz olan 'yüreklerde engel olmasın' anlayışıyla bu hizmetleri burada birleştireceğiz. Çalışmalara başladık. Merkezimizde Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu öncülüğünde yeni bir anlayışla yapılanmaya gidiyoruz." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu da merkezde eğitim gören öğrenciler için tüm ayrıntıların düşünüldüğü ve kafe projesinin güzel bir çalışma olacağını kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30