banner78
banner25

Asker selamıyla destek verdiler!

rakya'daki oda, borsa ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Barış Pınarı Harekatı'na destek açıklamasında bulundu.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı Emre Alp, ETSO Konferans Salonu'nda, oda ve borsa başkanları ile sivil toplum örgütleri adına yaptığı ortak açıklamada, harekatla ilgili Türkiye ekonomisine yöneltilen tehditlere, Türk milleti ve iş dünyasının bir ve beraber olarak en güzel cevabı vereceğini söyledi.

Tehditler karşısında Türkiye'nin, geleceği için daha çok çalışarak daha çok üreteceğini belirten Alp, "Gün, sessiz kalma değil milli birlik ruhuyla, bir ve beraber olarak ses verme günüdür. Bütün vatandaşlarımızı, özellikle sosyal medyadaki bilgi kirliliği ve provokasyonlara karşı dikkatli olmaya çağırıyoruz." dedi.

Bölgede yaşayanların Türkiye'nin komşusu ve kardeşi olduğunu aktaran Emre Alp, şunları kaydetti:

"Aynı medeniyetin, aynı kültürün, aynı inancın mensupları olan bizler arasındaki kardeşlik ve komşuluk hukukunu kimse yok edemez. Aramıza kimse fitne ve fesat sokamaz, bizi birbirimize düşman edemez. Türkiye'nin iş dünyası olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bölgedeki terör unsurlarını yok edeceğine ve terör örgütlerini hezimete uğratacağına olan inancımız tamdır."

Açıklamanın ardından oda ve borsa başkanları harekatta görevli Mehmetçik'e asker selamıyla destek verdi.

Açıklamaya, Türk İş Edirne Temsilcisi Zeki Şişko, Memur Sen Edirne İl Başkanı Erdinç Dalgıç, Edirne Baro Başkanı Alper Pınar, Edirne Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fedai Canım, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı, Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı, Hak-İş Edirne İl Başkan Yardımcısı Cengiz Önder, EDSİAD Başkanı İsmet Açıkgöz, Kamu Sen Edirne İl Temsilcisi Alim Kanpolat, TİSK Edirne İl Temsilcisi Burhan Aktaş ve Arasta Çarşısı Dernek Başkanı Hakan Fındıklı katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30