banner137
banner25

Aralarına daldı!

Edirne’de dün gece meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Umurbey mahallesi alt kısmında meydana gelen trafik kazasında akraba düğününe gelen bir aile motosiklet sürücüsünün dikkatsizliği sonucunda ölümle burun buruna geldi.

Olay dün gece Umurbey mahallesi Tekkekapı caddesi üzerinde meydana geldi.Çavuşbey mahallesinden akrabalarının düğününe gelen Netrika ailesi araçlarından indikten sonra karşıdan karşıya geçecekleri sırada bir anda TOKİ konutları istikametine seyreden Mustafa B.(18) yönetimindeki 22 BD 782 plakalı motosiklet sürücüsünün çarpması ile savruldular.Sürücü Mustafa B.motosikletten düşerken 47 yaşındaki Şaziye Netrika ağır yaralanırken kızı ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Kazanın oluşu sonrasında olay yerine çok sayıda vatandaş akın ederken yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı.Kalbi duran Şaziye Netrika 112 görevlilerinin kalp masajı sonrasında hayata döndürülerek ambulansa alındı.Gerginliğin tırmandığı olay yerinde sağlık görevlileri güçlükle görevlerini yaparken, ağır yaralı olan Şaziye Netrika ambulans ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Motosiklet sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtulmasına rağmen mahalle halkının linç girişiminden polisin gelmesi ile son anda kurtuldu.Polis sürücüyü olay yerinden uzaklaştırırken mahalle halkı yaşanan kazaya isyan etti.Kenar mahalle olması nedeniyle yetkililerin gereken ilgiyi göstermediğini ve hız kesici bir kasisin konulmadığını belirten vatandaşlar “bugüne kadar defalarca söyledik ancak kimse oralı olmadı.Çok sayıda kaza aynı noktada meydana geldi.Bu ne ilk nede son! Buraya bir an önce kasis konulmalı”dediler.

Kaza sonrasında yolun karanlık olması ve aydınlatma ile yol çizgilerinin yetersiz olmasının kazaya davetiye çıkardığı ifade edildi.Motosiklet sürücüsü gözaltına alınırkekn olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.Kazada yaralanan Şaziye Netrika’nın ise durumunun ciddiyetini koruduğu,kızının ise vücudunda kırıklar olduğu ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30