banner137
banner25

AKP yazdı diye!

Bir süredir Edirne Ak Parti Geçlik Kolları Başkanlığı’na isim arayışı içerisinde olan teşkilat dün itibari ile Ankara’nın onayı ile Edirne İl Gençlik Kolları Başkanlığına Bayram Berkcan Malgaz atadığını açıkladı.

Uzun bir süredir isim arayışında olan ancak yapılan müracaatları değerlendirme noktasında çeşitli bahanelerle Edirneli isimleri eleyen Ak parti teşkilatı son yaptığı atamayla Edirne’den isim bulamadığını tescillemiş oldu.

Aynı sorunun yaklaşan yerel seçimler içinde geçerli olabileceği,Edirne’den aday bulma sorunu yaşandığı ve muhtemel adayın il dışından olabileceği iddialarını dile getiren bazı partililer ise bekleyip görmekten başka bir çarelerinin olmadığını belirterek “partimiz her ne kadar güçlü olursa olsun Edirne’de bu gücü hissettiremiyor.Buda mevcut yönetimle alakalı bir durum”yorumunu yaptılar.

Verdikleri çarpıcı bir örnek ile parti içinde yaşanan bir sorunu dile getiren partililer “il yönetim kurulu üyemizin başarılı bir oğlu var.Donanımı mükemmel.İl Gençlik Kolları başkanlığı için müracaatı var.Verdiği dilekçede sırf Ak Parti yerine AKP yazdı diye elediler.Bu kadar ince detaylara takılıyorsak fazla söze gerek yok”yorumunu yaptılar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30