banner137
banner25

Akmeşe istifa etti!

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde partilerde aday adaylıkları başvuruları tüm hızıyla sürüyor.

İktidar Partisi Ak Parti’ye aday akını yaşanırken listenin birinci sırasını kapma yarışıda Ankara’da tüm hızıyla devam ediyor.

Edirne Ak parti İl Başkanı İlyas Akmeşe’ninde istifa ettiği ve aday adaylık başvurusunu yaptığı öğrenilirken,Genel Merkez tarafından İl Başkanlığı için Hukuk ve Siyasi İşler Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Nesim İba’nın İl Başkanlığı’na atandığı öğrenildi.

Öte yandan Milletvekili Rafet Sezen’in de istifa ettiği ve aday adaylığı başvurunu yaptığı belirtilirken listenin birinci sırasının belli olduğu ve İlyas Akmeşe’nin listeni başında olduğu da kulislerden Edirne’ye yansıyanlar arasında olduğu belirtiliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30