banner137
banner25

Akmeşe “bizim Edirne’den başka gidecek yerimiz yok!”

Ocak 2016 tarihinden buyana Genel Merkez’in ataması ile Edirne İl Başkanlığı görevini yürüten İlyas Akmeşe 30 Aralık 2017 Cumartesi günü yapılan ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşen 6’ncı Olağan Kongre sonrasında yeniden il başkanı seçildi.

İl Başkanlığının ilk dönemini tamamladığını şimdiki döneminin ise ustalık dönemi olduğunu vurgulayan Akmeşe mazbatasını bugün yeni yönetimi ile birlikte Edirne Adliyesine gelerek, Edirne Yüksek Seçim Kurulu memuru Kevser Köpük’ten aldı.

Gerçekleşen kongrenin Edirne’ye yakışa bir kongre olduğunu ifade eden İl Başkanı İlyas Akmeşe “Cumartesi günü sayın Başbakan’ımızın katılımıyla Edirne’de güzel bir kongre gerçekleştirdik.Katılım ve arkadaşların ilgisi bizi gerçekten çok memnun etti.Özellikle yağmura rağmen Edirnelilerin gösterdiği ilgi çok önemliydi ve salonlara sığmadılar.Ben bütün Edirneli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.

Göreve yeniden gelmelerindeki amacın Edirne’ye hizmet etmek olduğunu belirterek “Edirne'ye bir şeyler yapabilmek, Edirne'ye güzel bir iz bırakabilmek bizim bütün amacımız teşkilatlarımız olarak bu. Başbakanımızın huzurunda çok çalışacağımızın sözünü verdik. Teşkilatımızda bu inanç ve azim var.Biz en başarılı arkadaşlarla yola devam etmek istedik ve ona göre liste yaptık.Edirenliler bu teşkilatlara güvensiz.Bizim Edirne’den başka gidecek yerimiz yok.Biz bu hizmetler için burada varız”diyerek “kaldığımız yerden devam,Durmak yok,yola devam”dedi.

2019 yılında iki adet seçim yapılacağını ve bu seçime bu yönetimle girileceğini söyleyen Akmeşe “2019'da çok önemli iki seçimimiz var. Birincisi yerel yönetimler, ikincisi de milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi. Edirne halkına sorarız, Edirne'de yaşamaktan şu anda mutlular mı diye? Edirne'deki belediyeciliği sorarız, mutlular mı diye. İnanın yüzde 80 yüzde 90'dan hayır cevabı alacaksınız. Ama maalesef sandığa gelince böyle aksetmiyor. Bizim ilk önce bunu değiştirmemiz lazım. Edirne'de AK Parti olarak bu işi çözeceğimize inandırmamız lazım. Halk bize güveniyor ama maalesef sandığa gelince oyu bize vermiyor. Bunun nedenlerini araştırmamız lazım”açıklamasında bulundu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30