banner137
banner25

Afiş gece yarısı söküldü!

CHP’nin “128 milyar dolar nerede?” konulu afişlerinin üzerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olması nedeniyle “hakaret suçunun” işlendiği gerekçesi ile toplatılması kararının ardından,Edirne CHP il başkanlığı üzerinde külliyenin olmadığı afişleri kentin dört bir yanına astı.Kısa bir zaman durduktan sonra Savcılık tarafından toplatılan afişler hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma açılırken toplatılan afişlere “afişlerin toplumun farklı görüşlere mensup kısmının tepkisine yol açacağı ve grupların karşı karşıya gelmelerine neden olabileceği”suçu tanınlaması yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı öğlen saatlerinde parti binası dışına aynı afişi asacaklarını ve akıbetini merakla beklediklerini söyledi.

Gece yarısı saat 02:15’te Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler parti il binasına gelerek Savcılık izni ile afişin bina dışından sökülmesini İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’ya iletti.Sökülmemesi durumunda kendi imkanları ile sökeceklerini belirten kolluk kuvvetlerine “sökebilirsiniz”diyerek cevap veren Pekcanlı yaşanan olayları an be an kameraya kaydetti.

Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Pekcanlı gelişmelerin takipçisi olacaklarını ifade etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30