banner137
banner25

Açıklama gereği duydular!

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), üyelerinin menfaatleri gözetmek hedefiyle çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Odadan yapılan yazılı açıklamada, ETSO'nun salgın sürecinde de  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Türkiye'deki  365 oda ve borsanın işbirliği ile tüm kolaylaştırıcı uygulamaların hayata sokulmasına ve üyelerinin ihtiyaçlarını maksimum ölçüde karşılamaya yönelik olarak tüm gayretini sarf ettiği bildirildi.

Açıklamada, ETSO'nun üyelerine tek kullanımlık maskelerin belli bir bedel karşılığı temin edileceği yönünde duyuruda bulunduğu ve Türkiye'deki tüm oda ve borsaların da aynı duyuruyu yaptığı belirtildi.

Konuyla ilgili yapılan yorumların eleştiriden uzak daha çok algı oluşturmaya yönelik olduğu ileri sürülen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Mantıktan da uzak bu yorumlar, üye sayımızı, onların çalışanlarının sayısı ve kişi başı günlük maske ihtiyacının 4 olduğu düşünülüp günlük maske kullanımları hesaplandığında alınacak maskelerin bir haftada Odamızın yıllık bütçesini aşacağını hesaplayamamıştır. ETSO olarak üyelerimize hizmet öncelikli amacımızdır. 

Eleştiriye her daim açık olmakla birlikte, hiçbir kurumun hiçbir kurum ile mukayesesi kabul edilemez bir durumdur. Her kurumun işleyiş tarzı, üye sayısı, hizmetleri değişkenlik göstermektedir. Özlü sözler ve aslı astarı olmayan bilgiden uzak bu yorumlar yerine, daha üretken, bütünleştirici, bizlere ışık tutan, bilgi zeminine dayanan her türlü yorum ve eleştiriye açık olduğumuzu kamuoyu bilgisine sunarız." 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30