banner137
banner25

A1 Belgeliler AK Partili oldu!
Edirne'de A1 belgeli yolcu taşıyan yaklaşık 500 esnaf, AK Parti'ye üye oldu.
Tüm Türkiye A1 Belgeli Yolcu Taşıyan Şirketler Derneği üyesi yaklaşık 500 kişi, taşımacılık yaptıkları araçlarla, davul ve zurnalar eşliğinde AK Parti Edirne İl Binası'na geldi.
AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve'nin karşıladığı esnaflar adına konuşan Tüm Türkiye A1 Belgeli Yolcu Taşıyan Şirketler Derneği Başkanı Mustafa Yaslı, otobüs derneklerinin baskısı karşısında belgelerinin kısıtlanmak istendiğini ve bazı belediyelerin kendilerini yok saymaya çalıştığını öne sürdü.
Yaslı, çözümü AK Parti'de aradıkları için AK Partili olmaya karar verdiklerini söyledi.
AK Parti İl Başkanı Kahve de, dernek üyelerinin AK Parti'ye katılımlarından mutlu olduklarını belirterek, ''Sorunlarıyla ilgileneceğiz. Olayı detayları inceleyerek, bir çözüm yolu üretme noktasında üzerimize düşeni yapacağız, konunun takipçisi olacağız. Bir tarafı memnun edeceğiz derken, bir tarafı mağdur etmemek gerekir. Otobüs firmaları, A1 belgeli esnaf, vatandaş bu konunun tarafıdır'' diye konuştu.
Kahve, daha sonra temsili olarak dernek başkanı Yaslı'nın üye kaydını yaparak, Yaslı'ya AK Parti rozeti taktı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30