banner137
banner25

18 yıldır aralıksız sürdürüyor!

Edirne’nin tanınmış iş adamlarından ve köklü ifirmalarından Öztaş Beton AŞ’nin sahibi Nihat Öztaş genekelsel Ramazan iftarlarına bir yenisini daha ekledi.

18 yıldır aralıksız olarak sürdürdüğü iftar yemeğini dün akşam Lalezar Restoran’da gerçekleştiren Nihat Öztaş gerek çalışanları gerekse iş dünyası ve bürokrasinin önemli isimleri ile bir araya gelerek verdiği iftarın haklı gururunu yaşadı.

Edirne’ye sürekli olarak yatırım yapma gayreti içerisinde olan ve Edirnelilik bilinci ile hareket ederek her türlü sosyal sorumluluk projesine imza atan iş adam Nihat Öztaş bir aile şirketi olarak düzenledikleri iftarın Ramazan’ın ruhuna yakışan birlikteliği,kaynaşmayı ve yardımlaşmayı sağlayan en önemli unsur olduğunu ifade etti.

Yaklaşık bin kişinin katılımı ile gerçekleşen iftarda ise gelenek yine bozulmadı.Selimiye Cami emekli ve eski müezzini Nadi Ersoy hoca’nın aralıksız olarak katıldığı iftarda eşsiz yorumu ile okunan iftar duası ile açılan oruç davetlileri memnun etti.

İftar saati öncesinde gelen konukları kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Öztaş böylesi önemli ve anlamlı bir gecede bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklara geceye dair kısa bir konuşma yaptı.

1960 lı yılların başında babaları Halim Öztaş tarafından kurulan şirketi 1993 yılında hazır betonla tanıştıran ve o yıllara kadar inşaat sektörü ile ilgili olarak kum,çakıl,tuğla,kereste gibi inşaat malzemeleri satan Nihat Öztaş bir ilke imza atarak Edirne’yi ilk hazır betonla tanıştırdı.Bugüne kadar Edirne’de yapılan bir çok inşaatın temelinde ve betonlarında ilk tercih sebebi olan Öztaş hazır betonun Yönetim kurulu başkanı Nihat Öztaş her yıl düzenledikleri iftar yemeklerinin devam edeceğini ifade etti.

60 yıl öncesinden bu günlerin temelini atan şirketin kurucusu Halim Öztaş’ı,ağabeyleri Nevzat Öztaş’ı , Nejat Öztaş’ı ve enişteleri Kemal Makineci’yi ve annesi Hamdiye Öztaş’ı rahmetle ve minnetle andıklarını belirten Öztaş “bugün bizler aile şirketi olarak var gücümüzle çalışıyoruz.Geçmiş yıllarda temelleri atılan şirketimiz bugün dünkünden daha güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.İftarımıza gelerek sofralarımızı onurlandırdığınız bu gecede hepinize teşekkür ederek nice iftarları bir arada geçirmek dileğiyle saygılar sunarım”dedi.

Düzenlenen iftara Edirne Emniyet Müdürü başta olmak üzere,Vali Yardımcısı ve Vergi Dairesi Başkanı katılım gösterdiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30