banner78
banner25

1 üye'de sen getir kampanyasında hedef 1 milyon üye!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genişletilmiş il başkanları toplantısında kasım ayının sonuna kadar istediği 1 milyon yeni üye çalışmaları Edirne’de hızlandı. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “1 üye de sen getir” çağrısına gelen desteklerden memnun olduklarını ifade etti.
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği 1 milyon yeni üye çalışmaları kapsamında çalışmalarına başladı.
Pandemi süreci nedeniyle gerekli tüm önlemleri alıp, kurallara uyarak 1 milyon yeni üye çalışmalarına devam ettiklerini belirten İl Başkanı İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği 1 milyon yeni üye çalışmaları kapsamında il ve ilçe teşkilatlarının tüm kademeleri ile koordineli olarak çalıştıklarını ifade etti.
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 3 Kasım Salı gününe kadar mevcut üyeleri, yanlarında getirecekleri yeni üyeler ile birlikte İl Başkanlığı’na davet etti.
Sosyal medya üzerinden “1 üye de sen getir” çağrısına gelen desteklerden memnun olduklarını ifade eden Başkan İba; “AK Parti milletin partisidir. 18 yıldır olduğu gibi şu anda da milletimizin AK Partimize teveccühü ve desteği en üst seviyededir. AK Parti’de siyaset kapıları, amacı ülkesine ve milletine hizmet etmek olan herkese sonuna kadar açıktır. Üye çalışmalarımıza bu kapsamda hız kesmeden devam ediyoruz. Ayrıca üye çalışmalarımızda sosyal medyanın gücünü de kullanmaktayız. İnternet ortamı üzerinden ön üyelik formu ve destek videoları gibi paylaşımlar yaparak üyelerimize çağrıda bulunuyoruz. Gönül seferberliğimize yoğun destekleri nedeniyle hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılı üye çalışmaları gerçekleştiren ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, il, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30