banner137
banner12
Benim bildiğim Edirne belediyesinde adı yolsuzluklara karışmış müteahhitlere yönelik yasaklı listesi vardı ama birde yenir bir liste oluşturularak basın yasaklıları diye bir liste oluşturulmuş.
Sayın başkan bugün yanına aldığı ve tarafında gördüğü gazetecilerle bir basın toplantısı yaparak belediye ile ilgili açıklamalarda bulunmuş dahası yazdığım haberlere ilişkin atmış tutumuş. Neden çünkü ben yokum! Ona o toplantıda cevap verecek yada soru soracak adam yokta ondan.
Nehir kenarında aldığı ikinci arsadan falan bahsetmiş sayın başkan!Allah daha çok versin başkan gözümüz yok.Lakin yazdığımız haberde de orada bir usulsüzlükte yaptın demiyoruz hani.Sadece nehri nasıl doldurdun ve neyle doldurdun bunu sorduk.sana faturası iş yaptın da demedik ama haberi yaptığım dakikadan sonra sana taş taşıyanlar yanıp tutuşup beni neden aradı acaba?
Ben bir önceki yazımda başkanın basın toplantısı yapacağını ve konuşacaklarını zaten yazmıştım.Tek bir farkla yanıldım.Oda beni toplantıya çağırmayacağını tahmin edememiştim.
Özgürlükten, tarafsızlıktan bahseden CHP zihniyeti ve onun belediye başkanı Edirne’de bana basın toplantılarını yasaklı hale getirerek zaten bu zihniyetini açıkça ortaya koydu.Sonrada basın özgürlüğünden,basına sansürden yada yandaş medyadan bahsedeceksiniz.Yahu sizin her yanınız yandaş dolu be!Alacaksın eline sazı çalacaksın istediğin gibi.Duy bunları Kılıçdaroğlu duy..
Demek ki başkanın korkulu rüyası olmayı başarmışım. Ödü kopuyor benden.Yattığı evin yakınında, gezdiği sokağın karşısında falan sanıyor beni.Bugün kapılara verdiği “Gökhan Tuzladan gelirse içeri almayacaksınız.Belediyeden içeri giremez” demiş.Bende çağrılmadığım yere zaten gitmem.Sana da bu lüksü kimsenin vermeyeceğini bilmeni isterim.Sarı basın kartı sahibi, NTV muhabiri, tek Rumeli TV muhabiri ve Edirne Haberci internet sitesi sahibi babanın malı sandığın ki babanı dahi sokmadığın belediyeye elimi kolumu sallar girerim.Nasıl girip çıktığımı sen bile anlayamazsın.Bugüne kadar anlayamadığın gibi.
Sen ancak ekmekle oynar, tepeleri ararsın. Sen basit işlerin adamısın. Zorun değil.
Basın toplantısında etrafına aldığın usta kalemlerle beni çekiştirip durmuşsun.Atıp tutmuşsun.Oradaki bir tane usta kalem bile sana soru sormamış.Konuşsana oğlunun diplomasını?Konuşsana yazdıklarımı?Cevaplasana kamuoyu önünde doğru ile yanlışı.Para verip çıkacağın ekranlar yada yazılı medya yerine gelsene karşıma canlı yayına.Ne oldu gelemezsin.Çünkü kabahatin var!
Ama olmadı be başkan.Sen bu işi kişiselleştirdin.Baksana belediye ye sokmamak falan.Yarın su parası da ödemez,emlak ve çevre vergimi vermezsem hiç kızma.Ben artık belediye yasaklısıyım.
Ama bunu sen böyle bileceksin.Ben yine senin karşına belediyede de çıkacağım, bir açılış yada etkinlikte de karşında olacağım ve orada çatır çatır soru sormak gerekirse soracağım.Hiç merek etme başkan; dün nasıl karşındaysam bugünde karşında olacağım.
1999 da seni nasıl o belediye koltuğundan indirmeyi başardıysam 2014 te yine seni indirmeyi başaracağım.Şunun şurasında iki yıl daha pardon erkene alınırsa 1.5 yıl daha belediyeye sokmazsın.Tapulu malın ya!Güle güle kullan ama son kullanma tarihini unutma.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çakır 12 yıl önce

seçilenleri seçenler indirir.

Avatar
MUSTAFA YARDIMCI 12 yıl önce

hiç üzülme senin ekmeğini o vermiyor. gazete kurma çalişmalarina da başlayin artik. daha dur bakalim amdi ! ......

Avatar
Soyguna dur denilsin artık. 12 yıl önce

yeni yapılan apartman ve sitelere konulan çöp bidonlarına daire başı 345 tl alınıyor. yani 24 hanelik bir site çöp bidonuna 8000 tl para alıyor belediye. artık bu soyguna dur denilsin. kaldırımlarda yürünmüyor hiç bir yatırım yok edirnemize.

Avatar
sezen aslan 12 yıl önce

bravo gökhan bey brava bu yasaklar bazılarına uygulandı şöyleki hatırlıyanlar hatırlar bir zaman kırkpınar organizasyonunu yapan firma sahibinede aynı şeyleri yapmıştı.belediyeye almayaın diye babasının yeriye edirnenin sahibiya daha yazılacak çoook şey var aslında

Avatar
ilk amdizede hüseyin topçu 12 yıl önce

demek ki sokmuyor amdiciğim artık senide gökancığım nasıl koymuştum ama amdinin masasına balyoz gibi yumruğumu sokmuyor aylardır bilirsin beni doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama edirneden kovamazlar asla

Avatar
MUSTAFA YARDIMCI 12 yıl önce

yakın bir tarihte " nonoş " uda kovmuştu. benzetmek gibi olmasin.

Avatar
Serhad Ceylan 12 yıl önce

hayatın bir türlü dönmeyen çarkları umudun gizli elleriyle döner...!

Avatar
erol ulu sakarya aa muhabiri 11 yıl önce

gökhan abey edirne kuruluşundan beri gecen belediye başkanları valiler baş pehlivanlar sadece makamları olduğu zaman bey efendilerdir sevenler sevmeyenler çeket ilikler ve arkalarındanda ... sizler mesleğinizle kararekteriniz ile dürütlüğünüz ile toplum kabu etmiş sadece sizleri edirne değil tüm balkan ülkeleri tanıyor seviyor allah yolunu açık etsin çalışmalarınıza katkımız olacakse her zaman yanınızdayız sakaryadan selamlar