banner78
banner12
Yakışır başkanıma diyeceğim ama yakışır oğluna diyeyim daha doğru!Başkan Sedefçi’nin oğlu Hakan Sedefçi.Genç, başarılı bir o kadarda azimli bir kardeşim.Genç yaşına rağmen elini taşın altına sokarak Edirne’de spora el attı ve başarılı gidişatı olan bir kulübü sırtlanarak adını, renklerini ve amblemini değiştirerek adeta kulübü baştan yarattı.
Babasından aldığı destek ile hem avantajı hemde dezavantajı bir arada yaşayan oğul Sedefçi kulübün yönetiminde yaptığı birkaç değişiklik sonrasında yoluna devam etti.Aslına bakarsanız babasının isminden,gölgesinden uzak kulübe bir şeyler yapmak istesede babasının adı onu hiçbir şekilde yalnız bırakmadı.Artısı olduğu kadar eksisi de çok oldu.Başarılı olsa da başarı gölgede kaldı.Başarısız olsa da fatura babasından kaynaklı yine ona kesildi.Gerçi hoş akmasa da damladığı söylenen kulübe kimileri çok ciddi rakamlar harcandığını söyleyerek “bu kulüp ve imkanlar bende olsa onu birinci lige çıkartırım” diyen bile yok değildi!
Her şeyi bir yana bırakarak bu kulübe sahip çıkılması gerektiğini yavaş yavaş idrak etmeye başlamışken başkan Hakan Sedefçi’nin sosyal paylaşım sitesinde istifa edeceğine dair kendi sayfasında bir şeyler paylaşması bu kulüpte bir şeylerin kötüye gittiğini bana göstermişti.
Son maçta aldıkları 3-1 lik skor aslında istifa söylentilerini arttırmış ama beklentileri kısa bir süreliğine de olsa boş çıkarmıştı.Zaten Hakan’a yakışan istifa etmek değil yılmadan savaşmaktır diye düşünüyorum. “Babasından örnek almalı”
Çünkü dereyi geçerken at değiştirirsen kulüpte aklanan paralar ile ilgili dedikoduları,belediye imkanları ile bazı kişilere yarattırılan rantları yani bu tür akış söylentilerini boşa çıkarmış değil gerçeklerle yüz yüze bırakmış olursunuz.Onun için devam etmek en doğrusu.
Mesela kulüpten ayrıldın!Ne yapacaksın?Yada yapacaksınız?Buçuktepe’nin altında yapımı devam eden ve çok hızlı bir şekilde ilerleyen sosyal tesisin kafeteryasını mı işleteceksiniz?
Şükrüpaşa kışlası altındaki inşaatın en üst katında gördüğüm, Belediye Meclis Üyesi Ak Partili Hasan Üner,CHP li Savaş Üner, organizatör İnanç Haseki ve başkan Hakan Sedefçi eğer bu kulübü yarım yolda bırakırsanız başta ben olmak üzere inanın üzerine basa basa söylerim.Demek ki kulüp bahane işler şahane.Yani kafeterya bugün Edirne’nin en güzel yerinde ve tesis adı altında işletecek olan kim varsa darphane gibi para basacağına inanın şüphem yok.O zaman söylentilerin gerçek payı olduğuna beni inandırırsınız.
Ama Takımı yani kulübü biraz silkelersen inan bu kulüpte iş var.Yenilen pehlivanın güreşe doymayacağını babandan öğrenmiş olman lazım.Babanın kaçıncı Kırkpınar’ı bak!Her yeni Kırkpınar’da yeni bir pehlivan yada yenilen bir pehlivan.
Bence kulübün sana Edirne’nin de bu kulübe ihtiyacı var.Ha babanın dediklerini yap ama yaptıkların sakın yapma!Yoksa bu işin sonu iyi değil.Benden sana söylemesi.
Şunu dedirtme! “Babası olmasa bundan bir … olmaz”Baban belediye başkanı olabilir ama senin gibi bir kulüp başkanı asla.Ama sende baban gibi bir belediye başkanı olamazsın bunu da unutma!.....
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA YARDIMCI 12 yıl önce

edirnesporun düştüğü durumu yaziyor son günlerde gazeteler. müsebbibi kim mi ? edirnesporu kullanip bir kenara atanlar , edirnespora destek olanlari yuhalatanlar kimse onlar . şimdide bu kulübü ayni duruma düşürecekler , kullanip atacaklar . onlarin derdi kulüp değil ki ?