banner78
banner12
Mesleğimiz gereği zaman zaman önemli kişilerle istişarelerimiz elbette oluyor.Gerek bu kentte yaşayan, gerekse bu kentte görev yapmış, gerekse de bu kenti yakından takip eden insanlarla bir araya geliyor dertleşiyor, eleştiriyor ve sorunların çözümü konusunda fikir birlikteliği yapıyoruz.Ancak bu fikirlerin birlikteliği konusunda uygulama alanımıza baktığımızda böyle bir imkanın yaşadığımız kent için mümkün olmadığını görüyor, dahası ellerimizi başımızın arasına koyup, bu kent için üzülüyoruz.
Nedenine gelince ise, malum bildiğiniz konu.Bu kenti “ben” mantığı ile yöneten bir kişi ve onun çevresindeki yalaka ve rant takımı.
Bu kentte yaşayan biri olarak asına bakarsanız bizi böyle bir belediye başkanının yönetmesinden “utanç” duyuyorum!Bizi temsil ettiğini sandığımız, yaptığı her açıklama ile ofsayta düşen bir başkanımız olmasından ve bizi yönetmesinden neden mi utanç duyuyorum?
İşte size birkaç örnek!
Yaptığı yanlışlarla birilerinin ekmeği ile oynayan ve sonrasında ayaklarından kurşunlanan bizi yöneten bizim başkanımız.
Gazetecilere toplantı salonunda “alın şunlara birer porsiyon köfte ekmekte adam gibi yazsınlar” diyen bizi yöneten, bizim başkanımız.
Kent için verdiği imar durumları ile adeta kenti boğan ve katleden bizi yöneten bizim başkanımız.
Şehir içi yolları asfaltlatıp, su birikintisi olmayacak deyip her yağmur yağdığında yolların göle dönmesini sağlayan ve “su birikirse başkan yardımcılarına suyu süpürtürüm”diyen bizi yöneten, bizim başkanımız.
Kent içi ulaşımı her gün yeni bir hayal proje ile çözeceğim diyerek önümüze sunan ve her defasında bize zarar yazan bizi yöneten bizim başkanımız.
Ektiği çiçek, yaptırdığı ve ardından bozdurttuğu yaya kaldırımları ile birilerine kapı açan bizi yöneten bizim başkanımız.
Yaptığı yolsuzluklarla mahkemeler tarafından cezalandırılan, iki defa hapse giren, sabah yapılan operasyonlarla evinden alınarak emniyette gözaltına alınarak ifadesi alınan bizi yöneten bizim başkanımız.
Bundan böyle “ekmek arası döner satarsam…..,bu defa …… diyen bizi yöneten bizim başkanımız.
Kırkpınarları her yıl modernize edeceğim diyen ve her yıl aynı teraneyi bize satan bizi yöneten bizim başkanımız.
Edirne sivrisineğine Yunan sivrisineği diyebilecek ve halkının buna inanacağını düşünerek bahaneler üreten bizi yöneten bizim başkanımız.
Soracağımız sorudan olan korkusundan beni basın toplantılarından soyutlayan ve korkan, 24 Temmuz basından sansürün kaldırılışı ile ilgili yayımladığı mesajda sansürü kınayan ancak sansür uygulayan bizi yöneten izim başkanımız.
Odasına çağırıp açıkça tehdit eden bizi yöneten bizim başkanımız.
Edirne Belediye sarayını yıkan ve yerinde yeller esmesini sağlayan bizi yöneten bizim başkanımız.
Edirne Belediyesini Sedefçi holding haline getiren, yakını uzağı ne kadar partilisi yada yandaşı varsa işe alan, işe göre adam değil, adama göre işe alım yapan bizi yöneten bizim başkanımız.
Ahlak değerlerimize aykırı hareketler yapan, bu gece barda gönlüm hovarda diyen bizi yöneten bizim başkanımız.
Altın arama sevdası ile milleti kandıran ve gözünün içen baka baka şovunu yapan ve sonrasında reklam yaptım deyip,sağ gösterip sol vuran bizi yöneten bizim başkanımız.
Her yıl Kırkpınarlarda zarar ettim diyen ancak son yıllarda gelen gideni açıklamayarak ben yaptım oldu bitti diyen yine bizi yöneten bizim başkanımız.
Dün düşmanı olan insanlarla bugün kol kola giren ve adeta kuklası gibi hareket eden bizi yöneten bizim başkanımız.
SHP’li doğup, yaşarken CHP’li olan ancak son zamanlarda ne olduğu(hangi partiden) belli olmayan bizi yöneten bizim başkanımız.
Edirne esnafını bitirmek için elinden geleni ardına koymayan,küçük hesaplar basit yarınlar için kenti esnafsız bırakan bizi yöneten bizim başkanımız.
Bugüne kadar “ben” diyen hala “biz” demesini öğrenememiş, yarında diyemeyecek olan bizi yöneten bizim başkanımız.
İspanya’yı arşınlayan hatta ev aldı iddialarına dahi cevap vermeyen bizi yöneten bizim başkanımız.
Edirne’yi bugün olduğu gibi yarında susuz bırakacak olan ve gelişi güzel konutlara göre imar alanları yaratan ve suyu nasıl vereceğimin düşüncesinde olmayan bizi yöneten bizim başkanımız.
Sedefkule konusunda megalomanlık yapan ve adını dahi halkın parası ile kuleye vermeye kalkan, ancak hayal kule ile yatıp kalkan ve sonrasında Sayıştay denetçisinin kararının arkasına sığınan ve kıvırmak için basına bunu bile haber yaptıran bizi yöneten bizim başkanımız.Biz bunun böyle olduğunu başından beri biliyorduk ta; inandıramıyorduk!Hadi bakalım Hamdiye adınız hayırlı olsun….
Bu yüzden “bizi yönettiğinize ve yönetmeye devam ettiğinize bir Edirneli olarak utanıyorum….
Geri sayım başladı sayın başkan.Kaçış yolun açık olsun.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
edirnelimemur 12 yıl önce

aamyagökhan bey, allah aşkı için bir kez de belediye yazmayın daha doğrusu hamdi sedefçi, nedir bu kin ve öfke, acaba altında baişkabir şey olmasın, zacak bir çok konuvar edirne de a siz hep sedefçi, böyle olunca güzel yazılarınız boşaa gidiyo ve okunmuyo, altında başka şeyler aramaya başaladık, edirne sedefçi den mi ibaret, yazılarınız ciddiye alınmıyor, dğoruları yazanız bile rtık başka konular yazın, her yazınız sedefçi, ....

Avatar
aaa @edirnelimemur 12 yıl önce

boş işlerle ugraşma.daha guzel konu bul

Avatar
bbb 12 yıl önce

aaişine gelse utanmassın.

Avatar
sezen 12 yıl önce

azina sağlık gökhan bey tebrik ediyorum bu kadar güzel anlatılır.cuk diye oturmuşsunuz.yazdıklarınızdan dolayı bravo..........doğruları yazmak cesaret ister oda sizde var